Általános tudnivalók - A PI csapat új Világrend Blogja, pontosabban...

Tartalomhoz ugrás
Aktuális:

Ide csak rövid, váratlan de fontos információk vagy észrevételek lesznek beírva.

Minden szerkesztönek van ilyen "ad hoc" felülete, amit például akkor használhat ha váratlan esemény miatt szüneteltetnie kell a saját információs oldalát, vagy ha olyan dolgokkal kapcsolatban szeretné informálni az itt olvasókat ami szerinte azonnali érdeklödésre tarthat számot.

(föadminok) 
1. - Jelentkezés a csapatba mint "rovatvezetö" vagy "szerkesztö" esetleg "bloghuszár" netalántán "fotelforradalmár" de bármilyen más titulus is megfelel!
Jelenleg (bár ez még változhat, a jövöben, elöre nem látható dolgok miatt) nincs semmiféle megkötés életkorra, szakmára, lakóhelyre vonatkozólag. Az egyetlen kérés - amit az elkövetkezendö idöben minden jelentkezõtõl elvárunk az az, hogy tudásához képest, használja úgy a magyar nyelvet, hogy leközölt írásai ne hozzanak szégyent erre az oldalra. Természetesen nem fogjuk árgus szemekkel figyelni, ha valahol hiányzik egy ékezet vagy pontatlan (de azért érthetö) a fogalmazás ... mégis jó lenne ha mindegyikünk figyelne önmagára és rövid idön belül létrejönne egy színvonalas oldal, fegyelmezett törzsgárdával. 

2. - Jelentkezni gerrynél  tudtok (E-mail, Saját néven és ha van Nicknév a PI-Oldalról akkor azt is beírva!) 

3. - Az "adminok" jogai és tudnivalóik:
Minden újdonsült rovatvezetö két felületet fog kezelni, amelyeknek különbözö hozzáférési belépönevük és jelszavuk van. Az elosztó weboldalnak  (azaz ennek) a kezelése egyenlöre csak annyi, hogy a baloldali  szövegmezöben (sárga kiemelés), online-ban beírható egy rövid hír, amit a tulajdonosa bármikor törölhet illetve megváltoztathat. Ez egy egyszerü szövegszerkesztõ felület és így néz ki:

A második felület a blog... A jelenleg még aktív PI-Klub ugyanezzel a felülettel dolgozik (addig amíg át nem veszi a feladatát ez az oldal a teljes beindulásakor)  attól az idõponttól "átvedlik" archiv oldalnak. Kiszolgálta a maga két évét és néhány hír, valamint hozzászólás miatt szerintünk is megérdemli a nyugdijas státuszt. Néhányan úgy gondoltuk, ami eddig Posta Imre neve alatt "elhíresült", miközben jónéhányan felfedezték az oldalt, most talán elérheti a felnöttkort. Vagy - ha mégsem - akkor az úgyis rövidesen ki fog derülni.
A pfp-fusion leegyszerüsített rovatvezetöi - adminisztrátori jogok kezelése könnyen megtanulható, mindenkinek aki kéri meg fogjuk mutatni, mire kell figyelni, mit szükséges kezelnie. Három hónap alatt nyugodt tempóval elsajátítható, miközben - mint rovatvezetö - már azt is bizonyítani képes, hogy az olvasók számára van teríthetõ információja... ami érdeklödésre tarthat számot. A szerveren minden oldalhoz tartozik számláló és statisztikai összegzö program, így követni tudjuk, hogy mekkora érdeklödéssel olvassák az egyes szerkesztõk munkáit. Késöbb - ennek segítségével el tudjuk majd dönteni, hogy melyik "kollégánvk" érdemes hosszabb távon számolni. Ha ez a projekt sikerül, akkor megmaradunk. Ha mégnem akkor is megért egy próbát.

A most elkészített- személyhez kötött - Blog-oldalak így néznek ki:
A felület - valószínüleg - még kismértékben változni fog, de szeretnénk ha minél hamarabb minden érdeklõdõ számára üzembe állhatna és együtt fejlesztenénk tovább. A jövõben, egyedi és hasznos ötletekkel jelentkezõk változtatási ajánlataival, - lehetöségeinkhez képest - megpróbáljuk az oldalakat sokoldalúvá fejleszteni.
Utolsó változtatás: 2015. julius 13.


Vissza a tartalomhoz